Houtem Onderneemt

C&P RHODELAND Vastgoed

C&P RHODELAND Vastgoed
op dit moment gesloten

Cornelis & Partners RHODELAND met zijn regioverantwoordelijke Randy Remue, is marktleider voor vastgoed in de regio St Lievens Houtem, Oosterzele en Herzele. "GEEN BELOFTEN, ENKEL RESULTATEN Randy REMUE via 0479 99 99 90

Over C&P RHODELAND Vastgoed

Cornelis & Partners RHODELAND is inmiddels marktleider voor residentieel vastgoed in de regio Sint Lievens Houtem, Oosterzele en Herzele.
We bewijzen elke dag dat in de vastgoedmarkt succes enkel kan bereikt worden door correctheid, betrouwbaarheid en 100% inzet. Ondertussen is Cornelis&Partners RHODELAND een gevestigde waarde in het immobiliënlandschap. Met een ONGEËVENAARDE STRATEGIE waarvoor wij INMIDDELS BEKEND STAAN, VERKOPEN wij uw woning op 1 DAG en bewijzen we dat de correcte aanpak door zowel koper als verkoper sterk wordt gewaardeerd. ENKEL de verkoper geeft zijn akkoord op de verkoopprijs en doet dit dan ook telkens met de glimlach.
We hebben dan ook ondertussen een zeer trouw cliënteel opgebouwd die hun tevredenheid graag overmaakt door de mond-tot-mond reclame, het beste bewijs van onze gedrevenheid en service.
Met de unieke werkwijze zoals, advies en begeleiding woninginrichting voor verkoop, duidelijke en professionele fotografie, gedetailleerde PERSONAL presentaties, uitgebreide publicatie op 10 tal websites, Grote mobiele LED SCHERMEN voor extra aandacht, en een HANDS ON benadering bij belangstelling, onderscheiden we ons ten opzichte van onze collegas. Kortom bij ons GEEN BELOFTEN ENKEL RESULTATEN!

U kan de regioverantwoordelijke Randy REMUE 7/7 - 24/24 bereiken voor al uw vragen of informatie aangaande vastgoed verkopen/kopen, kredieten en veel meer, dit zowel telefonisch per mail of een persoonlijk en plaatselijk onderhoud met of zonder afspraak. Tel 0479 99 99 90.

Tot binnenkort.

Randy Remue
Regioverantwoordelijke
C&P RHODELAND Vastgoed
#welcome2theRRfamily
www.facebook.com/remuerandy

Hier kan u rechtstreeks contact opnemen met C&P RHODELAND Vastgoed .
Vul onderstaand formulier in (velden met * zijn verplicht)

Edgard Tinelstraat 5
9520 Sint Lievens Houtem

Openingsuren

Maandag
08:00 - 22:00
Dinsdag
08:00 - 22:00
Woensdag
08:00 - 22:00
Donderdag
08:00 - 22:00
Vrijdag
08:00 - 22:00
Zaterdag
08:00 - 22:00
Zondag
08:00 - 22:00
  • Reduceert CO2 uitstoot

Betaalmogelijkheden

  • Overschrijving