Houtem Onderneemt

Bertha Outlet

Bertha Outlet
op dit moment gesloten

Outlet Bertha is een winkel waar je een goed bed kan kopen. Matrassen, boxsprings, lattenbodems, dat is Therry De Greef zijn specialiteit. Het is een ‘Outlet’ omdat de prijzen heel gunstig zijn. Topkwaliteit maar altijd met korting.

Over Bertha Outlet

De winkel ligt in feite net buiten Sint-Lievens-Houtem, op de Gentsesteenweg in Erpe. Ik woon in Vlierzele en ik voel me absoluut Houtemnaar, en Houtems ondernemer. Voor mijn zaak is deze ligging ideaal. Een bed koop je niet elke week, dat betekent dat ik mijn klanten moet vinden in een ruimer gebied, dus die zichtbaarheid langs zo’n weg is belangrijk. Maar ik ben heel blij dat ik dan wel dicht bij Sint-Lievens-Houtem die locatie heb gevonden. Want je bouwt je klanten wel op vanuit je dichtste cirkel. Je familie, je vrienden, mensen die bij jou in de buurt wonen, die je kennen en die net daarom bij jou langs komen. De meeste van mijn klanten komen dan ook uit Sint-Lievens-Houtem.
Waar maak ik het verschil ? Vrij simpel door kennis en service. Ten eerste door kennis: door mijn jarenlange ervaring weet ik precies wat de ene matras doet en wat de andere. Soms komen hier mensen die een bepaald kussen zoeken omdat ze nekklachten hebben. Als we verder praten blijkt dat ze al 15 kussens hebben geprobeerd. Dan is het toch de moeite om eens na te denken of het wel met een kussen opgelost zal geraken. Een juiste matras is zo belangrijk om je lichaam de nodige rust te geven. Ook voor kinderen is een goede matras belangrijk: hun lichaam is in volle ontwikkeling. Wil je een spotgoedkope matras kopen dan kan je dat, maar weet dan dat die niet dezelfde steun zal geven en dat ze ook sneller zal verslijten. Terwijl ik altijd 5 jaar garantie geef. Niemand hoeft hier iets te kopen, maar dat advies geef ik wel mee. Ik vind het bovenal belangrijk dat mensen goed geïnformeerd zijn, zodat zij weten welke keuzes ze kunnen maken.

Service :
Als men hier iets koopt, dan kom ik dat persoonlijk leveren en monteren . Ik neem het oude bed,matras en alle verpakkingsafval mee, dat spaart de klant het gedoe om naar het containerpark te rijden.

Outlet Berta is gelegen op de Gentsesteenweg, nr. 274B, 9420 Erpe-Mere, tel. 0468 27 26 97, www.outletbertha.be info@outletbertha.be
Open op zaterdag van 13 tot 17 uur – andere dagen op afspraak.

Tot binnenkort .
Therry De Greef.

Overzicht producten van Bertha Outlet

Hier kan u rechtstreeks contact opnemen met Bertha Outlet.
Vul onderstaand formulier in (velden met * zijn verplicht)

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag
13:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Betaalmogelijkheden

  • Cash
  • Bancontact / Mister Cash
  • VISA/Mastercard