Houtem Onderneemt

Veelgestelde vragen

Wat is houtemonderneemt.be?

Houtem Onderneemt is een initiatief van de gemeente Sint-Lievens-Houtem die haar ondernemers wenst te steunen. De website is opgericht om ervoor te zorgen dat lokale ondernemers makkelijk te vinden zijn met correcte informatie.

Hoeveel kost een handelaars pagina?

Een handelaarspagina is volledig gratis. Bent u handelaar of ondernemer in Sint-Lievens-Houtem? Dan kan u geheel gratis uw eigen pagina aanmaken en deze volledig zelf beheren. Particulieren van in, rond en buiten Sint-Lievens-Houtem zullen u zo gemakkelijk terugvinden.

Is registratie verplicht?

Neen. Als particulier hoeft u zich helemaal niet te registeren en kan u elke ondernemer in Sint-Lievens-Houtem ontdekken via deze website. Er zijn echter wel enkele voordelen aan een account verbonden zo kan u uw favorieten ondernemers volgen en onmiddellijk updates en nieuws van hun ontvangen via een nieuwsoverzicht. Als handelaar is registratie wel verplicht.

Kunnen handelaars buiten Sint-Lievens-Houtem zich ook registreren?

Handelaars zullen na registratie eerst een goedkeuring moeten krijgen van Houtem Onderneemt. Aangezien Houtem Onderneemt een initiatief is van de gemeente Sint-Lievens-Houtem worden enkel handelaars aanvaard die in Sint-Lievens-Houtem gevestigd zijn.

Mijn maatschappelijke zetel is niet in Sint-Lievens-Houtem, maar ik heb wel een vestiging. Kan ik mij registreren?

Ja. Een vestiging hebben in Sint-Lievens-Houtem is voldoende om goedkeuring te krijgen.

Is mijn pagina altijd zichtbaar?

Standaard staat een pagina op "ongepubliceerd". Dit wil zeggen dat uw pagina enkel voor u zichtbaar is.

Hoe kan ik mijn pagina zichtbaar maken?

Via het pagina-dashboard kan u uw handelaars pagina aanvullen. Wanneer deze voldoende is aangevuld, en uw registratie reeds is goedgekeurd, kan u de optie "publiceren" aanvinken. Van zodra de optie "publiceren" is aangevinkt, is uw pagina voor iedereen zichtbaar.

Ik heb mijn handelaars pagina aangevraagd. Hoe lang moet ik wachten tot ik mijn pagina kan bewerken?

U kan onmiddelijk beginnen met het aanvullen van uw pagina. Ook zonder goedkeuring van de registratie. De enigste vereiste is dat u eerst op de bevestigingslink klikt die u per mail werd verzonden. Van zodra uw pagina is goedgekeurd kan u uw pagina publiceren.

Hoe lang duurt het alvorens mijn pagina wordt goedgekeurd?

Uw registratie wordt binnen de 24 uur verwerkt en behandeld. Van zodra uw registratie wordt goedgekeurd, krijgt u ook een mail ter bevestiging.

De registratie van mijn pagina werd geweigerd, hoe komt dit?

Wanneer uw registratie geweigerd wordt, wil dit zeggen dat uw onderneming niet aan de nodige eisen voldoet. De oorzaak van de weigering zal ook telkens vermeld worden. Zowel via mail als via uw pagina-dashboard.

Mijn registratie is onterecht geweigerd, wat kan ik doen?

In sommige gevallen is de weigering omwille van onjuiste informatie. U kan uw pagina ook na weigering nog steeds aanpassen, waardoor u dus nog steeds de kans hebt om de onjuiste informatie te verbeteren. U kan vervolgens kiezen voor "Pagina opnieuw laten beoordelen". Wanneer ook dit onvoldoende blijkt, kan u steeds contact opnemen.