Houtem Onderneemt

B.M.S.

B.M.S.
op dit moment gesloten

Aannemer ruwbouwwerken met oog voor detail. Uw woning...onze zorg

Over B.M.S.

B.M.S. staat voor Bouwen Met Stijl.
Kiezen wij dan voor één bepaalde opgelegde stijl? Nee, u kan bij ons terecht voor zowel moderne als de eerder klassieke woningen.

De Stijl staat voor het afleveren van een ruwbouw die volgens de regels van de kunst is opgebouwd, volgens de huidige normeringen en met kwalitatieve producten.


Oprichting en ervaring

In 2006 werd B.M.S. opgericht door David D'Haene die reeds vanaf 16-jarige leeftijd in de bouwsector werkt. We kunnen ons dus beroepen op heel wat ervaring. De bouwsector evolueert zeer snel en dat hebben we de afgelopen jaren zeker mogen aanvoelen. Als onderneming trachten we ons steeds zo snel mogelijk te informeren over de nieuwe regelgeving en passen we dit in de praktijk toe.Klantentevredenheid

Klantentevredenheid is ons hoogste goed en dat streven we bij ieder bouwproject na. We kunnen ons dan ook beroepen op talloze positieve referenties in de streek. Komt u graag een werf in opbouw - ruwbouwfase - bezoeken, kijk gerust tussen de realisaties naar onze huidige werven en contacteer ons voor de adresgegevens.

Hier kan u rechtstreeks contact opnemen met B.M.S..
Vul onderstaand formulier in (velden met * zijn verplicht)

Polbroek 104
9520 Sint-Lievens-Houtem

Openingsuren

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten