Houtem Onderneemt

Cammaert Trucks Billiet

Cammaert Trucks Billiet
nu open

Cammaert Trucks specialiseert zich al meer dan 50 jaar in de verkoop, onderhoud en herstellingen van IVECO Trucks en FIAT Professional. Door onze uitstekende service zijn we uitgegroeid tot een begrip in de transportwereld.


Over Cammaert Trucks BillietCammaert Trucks specialiseert zich al meer dan 50 jaar in de verkoop, onderhoud en herstellingen van IVECO Trucks en FIAT Professional. Door onze uitstekende service zijn we uitgegroeid tot een begrip in de transportwereld. De centrale ligging van onze vier vestigingen te Gooik, Temse, Antwerpen & Sint-Lievens-Houtem rond de drie grote verkeersassen tussen Antwerpen, Brussel en Gent zorgt ervoor dat we onze klanten snel van dienst kunnen zijn.

Uitgebreid gamma bedrijfsvoertuigen & grote variëteit van klanten


Bij Cammaert Trucks kan u terecht voor een zeer uitgebreid gamma van IVECO en Fiat Professional bedrijfsvoertuigen: van de kleinste bestelwagen tot de zware Stralis Hi-Way. Tot onze klantenportefeuille behoren zowel de kleine zelfstandigen als de KMO’s en grote transportbedrijven uit verschillende sectoren.

“Service is onze strategie, maatwerk onze passie”


Als familiebedrijf hechten we veel belang aan de persoonlijke relaties met onze klanten. Om aan uw behoeften te voldoen, behoort het verlenen van service en maatwerk tot onze hoofdprioriteit. Met onze vier vestigingen en een efficiënt subdealernetwerk, is onze onderneming gemakkelijk bereikbaar voor service en onder­houd.Flexibiliteit is één van onze grootste troeven in combinatie met de vakkennis van onze medewer­kers. Toch beperken we ons echter niet tot het rollend materiaal, maar gaan we voor u ook graag op zoek naar de gepaste aanhangers, kranen, laadbruggen en dergelijke. Zo bieden we u een geïndividualiseerde totaaloplossing.


Meer dan 50 jaar know-how in de service en de verkoop van bedrijfswagens zijn onze garantie voor de beste prijs, kwaliteit en service. Service is onze strategie, maatwerk onze passie. Geïndividualiseerde totaaloplossingen voor iedere klant, daar staat Cammaert Trucks voor.

Hier kan u rechtstreeks contact opnemen met Cammaert Trucks Billiet.
Vul onderstaand formulier in (velden met * zijn verplicht)

Polbroek 44
9520 Sint Lievens Houtem

Openingsuren

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
08:00 - 12:00
Zondag Gesloten

Betaalmogelijkheden

  • Cash
  • Overschrijving