Houtem Onderneemt

Christiaens Parketvloeren bv

Christiaens Parketvloeren bv
op dit moment gesloten

Christiaens Parketvloeren voor eeuwen woonplezier ! 34 jaar eigen ervaring ! Leveren, plaatsen, afwerken en renovatie van alle mogelijke parketvloeren. Verkoop alle nodige onderhoudsproducten en beschermingsproducten voor parketvloeren en laminaat.

Over Christiaens Parketvloeren bv

Onze 34 jaar "eigen" ervaring werd voortgebouwd op ervaring van "vader" die zijn hele leven ervaring kon opdoen in traditionele systemen die het "ambacht" van parketvloeren beheerste. Tijdens onze 34 jaar ervaring heeft het ambacht revolutionaire veranderingen doorgemaakt waarmee de kwaliteit op langere termijn verbeterd werd en ook het onderhoudsgemak vergemakkelijkt. Eigen ervaring en voortdurende bijscholing heeft ertoe geleid dat Rudy Christiaens op 07 december 2013 be├źdigd werd als expert - verzoener door de Commissie Bouwgeschillen.
Deze aanstelling bevestigt onze expertise, ons vakmanschap terzake. Daarom kan u met een gerust hart bij ons terecht voor aankoop, plaatsing en afwerking van alle parketvloeren. Wij zijn niet alleen vakbekwaam in plaatsing van samengestelde en vaak ook voorbehandelde parketvloeren, maar vooral in plaatsing van traditionele parketvloeren die ter plaatse pas afgewerkt worden volgens uw persoonlijke smaak en keuze. Bovendien hebben wij ons ook extra toegelegd op renovatie van oude en/of beschadigde parketvloeren en plankenvloeren.
Wij zijn ook beschikbaar in functie van expertise, vaststellen van schadegevallen, zowel voor verzekeringen als in verdediging tegenover "parketplaatsers" die ernstige fouten maken en dan proberen om de verantwoordelijkheid af te wentelen op de particuliere klant.
Voor alle parketvloeren kan u steeds bij ons terecht voor vrijblijvend advies.

Overzicht producten van Christiaens Parketvloeren bv

Onderhoudsproducten voor Parket en Laminaat
10
Boenwas
10
Afwerkingsproducten Lak, Olie ...
10
Lijmen
10
Alle Parketvloeren
10
Plinten
10

Hier kan u rechtstreeks contact opnemen met Christiaens Parketvloeren bv.
Vul onderstaand formulier in (velden met * zijn verplicht)

Gentsestraat 20
9520 Zonnegem

Openingsuren

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
13:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Betaalmogelijkheden

  • Cash
  • Overschrijving