Houtem Onderneemt

De Letterhoeve

De Letterhoeve
op dit moment gesloten

De Letterhoeve is een unieke alternatieve feestlocatie midden in Vlaanderen. Een totaal andere kijk op feesten waar het ongedwongen Zuiderse vakantiegevoel, samen met een groot respect voor de natuur, centraal staan.

Over De Letterhoeve

De Letterhoeve is een Uniek sprookjesachtig trouwconcept in Vlaanderen waarin het zuiden centraal staat. Een verrassende zuiderse tuin, mooie feestschuren en een grote keuze aan zuiderse gerechten en dranken.

De Letterhoeve is een familieconcept van artistiek fotograaf, groot plantenliefhebber en kunstenaar Fredrik De Decker die zich in zijn vele verre reizen liet inspireren tot een heel andere trouwformule die in heel veel dingen verschilt van wat wij hier in Belgiƫ kennen.

Een prachtige botanische tuin vol zeer uitzonderlijke planten, bloemen en struiken, sprookjesachtige dieren en uniek kwalitatief meubilair vanuit het verre zuiden, hangmatten een Afrikaans prieel en Zuid Amerikaans paviljoentje samen met twee sfeervolle schuren.

Onze feesten zijn DAGFEESTEN, een veel lossere, zuiderse kijk op feesten... Avontuurlijk voor jong en oud, kwalitatief eten en drinken, live muzikanten, prachtige ceremonies..

Ga zeker eens op onze site kijken, bekijk de vele filmpjes, massa's foto's en tientallen reacties op facebook etc...

Hier kan u rechtstreeks contact opnemen met De Letterhoeve.
Vul onderstaand formulier in (velden met * zijn verplicht)

Openingsuren

Maandag
00:00 - 00:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
= Enkel op afspraak
  • Verkoopt streekproducten
  • Reduceert CO2 uitstoot

Betaalmogelijkheden

  • Cash
  • Overschrijving