Houtem Onderneemt

Dierenarts Hoffman Nina

Dierenarts Hoffman Nina
nu open

WELKOM BIJ DIERENARTS NINA HOFFMANN Uw dierenarts voor al uw kleine huisdieren, binnen en buiten, te Letterhoutem.

Over Dierenarts Hoffman Nina

Hallo, mijn naam is Nina Hoffmann, dierenarts met een eigen praktijk gelegen in het landelijke Letterhoutem (Sint-Lievens-Houtem).

Sinds kinds af aan ben ik een grote dierenvriend, en heb ik de kans en het geluk gehad om mijn grote droom, dierenarts worden, te kunnen verwezenlijken.
Mijn hele jeugd bracht ik in Duitsland door, maar mits een groot deel van mijn familie in Gent woont, ben ik mijn studies Dierengeneeskunde aan de Universiteit Gent te Merelbeke begonnen en afgestudeerd. Tijdens mijn studies heb ik mijn huidige vriend leren kennen en hebben we besloten om in Belgiƫ te blijven. In 2008 hebben wij ons huis gekocht in het klein en gezellig Letterhoutem waar nu de praktijk gevestigd is sinds 2010.

Mijn grootste passie is nu ook mijn job geworden alhoewel ik het ook niet beschouw als werk, ik doe het gewoon ontzettend graag. Regelmatig volg ik nog cursussen, opleidingen en workshops om mijn vaardigheden bij te schaven want de medische wereld staat nooit stil, gelukkig maar. Naast het contact met de dieren vind ik de interactie met de eigenaars even belangrijk, ik beschouw het baasje en zijn dier als een team die ik kan adviseren en helpen waar ik kan.

Mijn grootste hobby is, hoe kan het ook aan anders, met dieren gerelateerd en vooral met mijn honden. Ik volg les aan de hondenschool voor agility en gehoorzaamheid, vooral voor de socialisering van mijn honden. Mijn vriend en ik zijn wel in het bezit van het getuigschrift zelfstandig hondeninstructeur behaald bij Syntra, toch volgen we beiden nog steeds les voor onze honden, maar ook voor een andere kijk in het trainen is het interessant en leerzaam.

Hier kan u rechtstreeks contact opnemen met Dierenarts Hoffman Nina.
Vul onderstaand formulier in (velden met * zijn verplicht)

Openingsuren

Maandag
08:00 - 20:00
Dinsdag
08:00 - 20:00
Woensdag
08:00 - 20:00
Donderdag
08:00 - 20:00
Vrijdag
08:00 - 20:00
Zaterdag
08:00 - 15:00
Zondag Gesloten

Betaalmogelijkheden

  • Cash
  • Bancontact / Mister Cash