Houtem Onderneemt

Dierenarts L. Guillaume

Dierenarts L. Guillaume
op dit moment gesloten

Dierenarts voor kleine huisdieren en gezelschapsdieren

Over Dierenarts L. Guillaume

Hallo, ik ben Dierenarts Liesbet Guillaume en ik heb het geluk dat ik mijn 2 grootste passies heb kunnen combineren in mijn beroep: namelijk de liefde voor dieren en voor de geneeskunde. De dag van vandaag worden dieren niet enkel meer gehouden als louter gezelschap, maar zijn ze een volwaardig lid van de familie geworden. Net zoals bij mensen is het nodig om af en toe bij de dokter langs te gaan. Ook gezonde dieren hebben baat bij een regelmatige controle, zo kunnen eventuele problemen snel opgemerkt worden. Een dier kan immers niet zeggen of hij ergens last van heeft.

U kan bij mij terecht voor vaccinatie, ontvlooiing, ontworming, voedingsadvies, bloedonderzoek, microscopisch onderzoek, identificatie en registratie, tandreiniging,... Ook operaties zoals castratie, sterilisatie, wegname van gezwellen, baarmoederontsteking, tandextractie, enz. worden in de praktijk uitgevoerd. Dankzij de aanwezigheid van gasanesthesie en monitoring kan steeds de juiste keuze van anesthesie toegepast worden.
Na een operatie kan uw lieveling rustig ontwaken in de hospitalisatieruimte.
De praktijk beschikt ook over een gloednieuw digitaal radiografietoestel waardoor o.a. afwijkingen in het lichaam kunnen opgespoord worden of waarbij botbreuken kunnen gediagnostiseerd worden.

Ik verwelkom u graag met uw hond, kat of konijn, maar ook cavia's, chinchilla's, hamsters, fretten, kippen...zijn van harte welkom!

Hier kan u rechtstreeks contact opnemen met Dierenarts L. Guillaume.
Vul onderstaand formulier in (velden met * zijn verplicht)

Openingsuren

Maandag
08:00 - 20:00
Dinsdag
08:00 - 20:00
Woensdag
08:00 - 20:00
Donderdag
08:00 - 20:00
Vrijdag
08:00 - 20:00
Zaterdag
08:00 - 12:30
Zondag Gesloten

Betaalmogelijkheden

  • Cash
  • Bancontact / Mister Cash