Houtem Onderneemt

Diëtiste en diabeteseducator Céline Van Effelterre

Diëtiste en diabeteseducator Céline Van Effelterre
op dit moment gesloten

Waarvoor kan je bij mij terecht? - Op zoek naar een gezonde levensstijl - Diabetes type 1 en 2 - Vegetarisme/veganisme - Voedingsadvies bij zwangerschap - Moeilijke etertjes - Intoleranties

Over Diëtiste en diabeteseducator Céline Van Effelterre

Hallo, ik ben Céline, een jonge gepassioneerde diëtiste met als missie je goed laten voelen in je eigen vel.
Mijn focus ligt op hoe je een gezonde levensstijl kan ontwikkelen waar alle voedingsmiddelen toegestaan zijn en waarin je aan gezondheidswinst kunt doen op langere termijn.

De laatste jaren leven we in een maatschappij met heel wat verwachtingen. Iedereen wil een fulltime job, een proper huis, een druk sociaal leven, een goede relatie, … . Dit zorgt ervoor dat we vaak weinig tijd overhouden voor onszelf terwijl voeding en beweging daarin belangrijk blijven. Bij mij moet je je niet verwachten aan crashdiëten of populaire diëten die je misschien al eens bent tegengekomen in een vrouwentijdschrift.

Mijn eetfilosofie:
Ons lichaam heeft de 3 macronutriënten (koolhydraten, eiwitten en vetten) nodig om goed te kunnen functioneren en op lange termijn gezond te blijven. Ik vind het dus belangrijk om aandacht te besteden aan alle groepen van de voedingsdriehoek. Door af te wisselen in verschillende soorten groenten en fruit en ook te variëren in eiwit- en koolhydraatbronnen, voorzie je je lichaam van alle nodige voedingsstoffen. Ik zorg er dus voor dat je nog alles kunt eten en je geen voedingsgroepen moet schrappen. Goed nieuws, toch?

Meer inspiratie? Volg me dan ook op Facebook en Instagram

Hier kan u rechtstreeks contact opnemen met Diëtiste en diabeteseducator Céline Van Effelterre.
Vul onderstaand formulier in (velden met * zijn verplicht)

Openingsuren

Maandag
17:30 - 22:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag
17:30 - 22:00
Vrijdag Gesloten
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag Gesloten
= Enkel op afspraak

Betaalmogelijkheden

  • Cash
  • Overschrijving
  • Smartphone (bancontact app)