Houtem Onderneemt

Fotografie Dries De Mesel

Fotografie Dries De Mesel
op dit moment gesloten

Hello! Ik ben Dries. Een sociaal en gedreven fotograaf voor jullie Huwelijk, portret én feest!

Over Fotografie Dries De Mesel

Hello! Ik ben Dries De Mesel. Geboren in 1985, getrouwd met Eveline en heb twee kinderen (Nand en Marie). Sinds 2014 ben ik actief als fotograaf. Het begon allemaal heel lang geleden toen een vriendin een camera cadeau kreeg. Ik werd er door gefascineerd en zat in de instellingen te kijken. Foto's maken en kijken wat die instellingen teweegbrachten. Dit was het begin van een heel uitzonderlijke reis, die me al bij honderden interessante mensen heeft geleid. Fotografie is voor mij een job, waarbij creativiteit en ontmoeting centraal staan. Dit om de belangrijke momenten van mensen vast te leggen.

Enkele jaren later volbracht ik mijn studies fotografie met dit eindwerk als resultaat. Een geweldige reis in de studio, samen met toffe modellen en flitslicht. Misschien vind je de resultaten wel geslaagd!

Ik fotografeer in een ontspannen sfeer en geef de personen ik fotografeer de nodige ruimte om zichzelf te zijn. Dat zie je dan ook aan de foto's. Ze zijn spontaan en puur.

Ben jij op zoek naar een vlotte, sociale fotograaf met een eerlijke prijs-kwaliteit? Contacteer me dan via hello@driesdemesel.be. We leggen samen vast wat jij belangrijk vindt!

Ik kies er ook bewust voor om mijn tarieven op mijn website te vermelden. Dit incl btw en inclusief alle andere kosten. De fotosessie zijn altijd inclusief nabewerkingen. Je zal dus voor geen verrassingen te komen staan. Hier vind je alvast mijn verschillende soorten fotosessies.

Heb je interesse in Huwelijksreportage of een fotosessie om jezelf op een creatieve manier te tonen?

Heb je een pasfoto nodig? Maak een afspraak via 0494632172 of hello@driesdemesel.be

Hier kan u rechtstreeks contact opnemen met Fotografie Dries De Mesel.
Vul onderstaand formulier in (velden met * zijn verplicht)

Openingsuren

Maandag
08:00 - 22:00
Dinsdag
08:00 - 22:00
Woensdag
08:00 - 22:00
Donderdag
08:00 - 22:00
Vrijdag
08:00 - 22:00
Zaterdag
08:00 - 22:00
Zondag
08:00 - 22:00
= Enkel op afspraak

Betaalmogelijkheden

  • Overschrijving
  • Livinuscheque