Houtem Onderneemt

Gnomies & Gifts

Gnomies & Gifts
op dit moment gesloten

Gnomies & Gifts is gespecialiseerd in het creëren van authentieke, originele geschenken voor alle gelegenheden. Als creatieveling combineer ik nieuwe producten van diverse merken (J-Line, Pomax, ...), met unieke vondsten en handgemaakte creaties.

Over Gnomies & Gifts

Gnomies & Gifts is gelegen in het landelijke Vlierzele, in de Sint-Fledericusstraat 59E, rechtover het kapelletje van Sint-Fledericus. Ik ben Melissa Schouppe, geboren in 1976, medische secretaresse van beroep. Ik heb dit winkeltje in bijberoep opgestart in januari 2021, omdat ik - na een zware burn-out sinds augustus 2018 - mijn leven een andere wending wou geven door mijn eigen droom te verwezenlijken nl. een eigen sfeerwinkeltje met originele geschenken voor diverse gelegenheden, voor jong én oud én bovendien aan betaalbare prijzen, omdat een mooi geschenk niet altijd duur hoeft te zijn !

Ik ga op zoek naar leuke objecten op brocante- en rommelmarkten, maar ook bij mensen thuis - vooral omdat duurzaamheid centraal staat in mijn winkeltje - en combineer deze - vaak unieke vondsten - met een nieuw item (bvb J-Line, Pomax, PTMD, ...) én met een handgemaakte creatie (bvb zelfbedrukte mok, handgemaakt kussentje, bloemstukje, zelfgemaakte gnome/kabouter, ...). Op deze manier maak ik de meest originele geschenkenpakketten voor élke gelegenheid én met een persoonlijke touch, zodat je steeds een authentiek geschenk kan afgeven aan wie je dierbaar is.

Ik maak tevens item op bestelling (bv naam op mok, kussentje met naam op, ...) zodat je voor iedere gelegenheid bij mij terecht kunt. Ik maak zowel seizoenspakketten (Kerst, Pasen, Moederdag, Vaderdag, ...) als persoonlijke pakketten (op naam, verjaardag, Communie, Huwelijksverjaardag, ...) naar élk budget.

Spring gerust eens binnen en ik bespreek graag met jou de mogelijkheden !

Het winkeltje is open op vaste tijdstippen, maar ik werk achter gesloten deuren, waardoor ik mij flexibel kan opstellen naar de klant toe, nl wanneer het jou best past ! Tijdens de zomervakantie juli-augustus werk ik enkel op afspraak.

Geef me een seintje op 0497/463.664 wanneer je eens wil langskomen in mijn winkeltje !

Creatieve groetjes,
Melissa Schouppe

Overzicht producten van Gnomies & Gifts

  • Product
    Kippen J-Line - zie foto

Hier kan u rechtstreeks contact opnemen met Gnomies & Gifts.
Vul onderstaand formulier in (velden met * zijn verplicht)

Sint-Fledericusstraat 59E
9520 Vlierzele

Openingsuren

Maandag
17:00 - 19:00
Dinsdag
17:00 - 19:00
Woensdag
14:00 - 17:00
Donderdag
17:00 - 19:00
Vrijdag
17:00 - 19:00
Zaterdag
14:00 - 17:00
Zondag
14:00 - 17:00
= Enkel op afspraak
  • Fair Trade
  • Verkoopt streekproducten
  • Reduceert CO2 uitstoot

Betaalmogelijkheden

  • Cash
  • Overschrijving
  • Livinuscheque
  • Smartphone (bancontact app)