Houtem Onderneemt

Little house of fortune

Little house of fortune
nu open

Super leuke webshop met de meest trendy artikelen en unieke cadeautjes voor kinderen! www.littlehouseoffortune.be

Over Little house of fortune

Het idee voor een webshop is bij mij gegroeid tijdens mijn eigen zoektocht naar de leukste en meest trendy babyartikelen voor mijn dochtertje. Ik ontdekte dat dit eigenlijk niet zo eenvoudig was hoewel dit toch de mooiste periode is in je leven en met de juiste spulletjes kan je dit nog zoveel leuker maken!
 
Het groeide uit tot een passie voor mij om steeds de leukste spulletjes te vinden omdat het mij en vooral ook mijn dochter gelukkig maakt! Het is zo leuk om elke morgen de garderobe van je kleintje te bewonderen en terug een toffe outfit uit te kiezen. Elke mama en papa kan ervan genieten om naar zijn of haar kindje uren te kijken en met een leuke outfit aan is dit dubbel genieten! Samen met je kindje een badje of douche nemen is zo belangrijk en verscherpt de band met je kindje, neem er dus de tijd voor met de heerlijkste verzorgingsproducten die ook nog eens perfect passen bij je interieur en de leukste washandjes om daarna een hippe badcape aan te trekken waar je kleintje zot van zal zijn! Tandjes leren poetsen doe je uiteraard met een leuke tandenborstel eventueel met muziek en stickertjes en lekkere tandpasta die niet schadelijk is. De patatjes of een heerlijk fruitslaatje kan je serveren in prachtige kommetjes zodat eten samen met jullie kleine spruit een plezier zal zijn! In de webshop kan je ook heel wat duurzaam speelgoed vinden die zorgen voor jarenlang speelplezier! Kortom, als je naar iets op zoek bent om je dagelijkse leven met je kindje nog aangenamer te maken, dan kan je in deze webshop zeker en vast iets vinden!
 
Volgens mij is online shoppen ook de ideale manier voor mama's en papa's! We hebben het immers zo druk en als we tijd hebben voor ons gezin willen we het liefst niet tientallen winkels afschuimen om dat ene hebbedingetje te vinden waar je al lang naar op zoek bent! In deze webshop is de zoektocht al voor jou gemaakt en kan je gewoon vanuit je zetel of van op je terras jouw favoriete artikel bestellen in enkele minuten!
 
De webshop is nog in volle opstart momenteel. De collectie zal dus nog regelmatig aangevuld worden met nieuwe spulletjes.
Regelmatig de webshop checken is dus een must!!!

Hier kan u rechtstreeks contact opnemen met Little house of fortune.
Vul onderstaand formulier in (velden met * zijn verplicht)

Openingsuren

Maandag
00:00 - 00:00
Dinsdag
00:00 - 00:00
Woensdag
00:00 - 00:00
Donderdag
00:00 - 00:00
Vrijdag
00:00 - 00:00
Zaterdag
00:00 - 00:00
Zondag
00:00 - 00:00

Betaalmogelijkheden

  • Bancontact / Mister Cash
  • VISA/Mastercard
  • Overschrijving