Houtem Onderneemt

Lont & Co

Lont & Co
nu open

Webshop met Belgische plantaardige kaarsen handgemaakt in Bavegem (Sint-Lievens-Houtem), Oost-Vlaanderen. Lont & Co maakt duurzame kaarsen op basis van koolzaadwas. Volledig vegan en ecologisch.

Over Lont & Co

Lont & Co is een tweetal jaar geleden 'geboren' in de keuken van Felien in Bavegem, met een evolutie naar de garage / atelier en is nu klaar om zich te verspreiden in jullie woonkamer, 'me' time ruimte, kantoor,... en dit allemaal via een webshop.
Bij een kaars staat de lont centraal, dit is het hart van de kaars. Het begint allemaal van binnenuit en groeit zo naar buiten toe. Vandaar de naam Lont & Co.

Bij Lont & Co kan je terecht voor allerhande kaarsen; gaande van decoratieve vrijstaande kaarsen tot geurkaarsen , niet-geurende kaarsen, theelichten,... Allemaal op basis van koolzaadwas; een plantaardige was.

Lont & Co staat voor:
- Artisanaal: Lont & Co is handwerk. Elke kaars wordt met veel liefde, passie en geduld gemaakt door mezelf, Felien. Doordat het allemaal handwerk is, is elke kaars uniek en dit is ook eigen aan artisanale kaarsen.
- Plantaardig: Bij Lont & Co krijgt koolzaadwas de ereplaats.
- Ecologisch: Er worden bijna altijd refills aangeboden.
- Persoonlijk: Lont & Co biedt klanten de mogelijkheid om zelf hun eigen kaars samen te stellen zonder zelf iets te moeten doen, behalve het kiezen van een geur en/of kleurcombinatie.

Hier kan u rechtstreeks contact opnemen met Lont & Co.
Vul onderstaand formulier in (velden met * zijn verplicht)

Openingsuren

Maandag
00:00 - 00:00
Dinsdag
00:00 - 00:00
Woensdag
00:00 - 00:00
Donderdag
00:00 - 00:00
Vrijdag
00:00 - 00:00
Zaterdag
00:00 - 00:00
Zondag
00:00 - 00:00

Betaalmogelijkheden

  • Bancontact / Mister Cash
  • Overschrijving
  • Smartphone (bancontact app)