Houtem Onderneemt

Schoonheidssalon Leen

Schoonheidssalon Leen
op dit moment gesloten

(Duo)ontspanning- en dieptemassages, verwenarrangementen, gelaatsverzorging, medische en luxe pedicure, epilaties, make-up, ,.. Op afspraak, ook open op zondag! Parking voorzien vooraan

Over Schoonheidssalon Leen

Als hoogsensitief persoon weet ik hoeveel prikkels een mens dagelijks binnen kan krijgen. Ik hou er dan ook van om alles rustig te laten verlopen in een gezellige, huiselijke sfeer. Tijdens gezichtsbehandelingen en massages zal ik dan ook nooit de telefoon opnemen. Mijn persooonlijk ontspanningsmoment is zelf een massage krijgen, alsook bijvoorbeeld een koffie of thee gaan drinken, liefst met een zoete lekkernij erbij. Daarom hou ik er ook van om klanten extra te verwennen door bij hun gekozen drankje allerlei lekkernijen aan te bieden.

Zelf hou ik erg van warmte, gezelligheid en mensen in de watten leggen. Ik ben ervan overtuigd dat veel vrouwen echt te weinig tijd nemen voor zichzelf en help hen graag om hun me-time hier zo waardevol mogelijk te maken. Ik deed verschillende ervaringen op in onder andere wellnesscentra en schoonheidsinstituten. Ik neem nooit graag te hoge risico’s, daarom ga ik altijd uitgebreid vragen naar eventuele huidallergieën en vroegere ervaringen. De producten die ik gebruik zijn dan ook huidvriendelijk, maar tevens huidverbeterend. De verzorging zal dan ook volledig aangepast worden aan uw persoonlijke noden en wensen.

Vernieuwing en verbetering zijn mijn grootste drijfveren en dat vertaalt zich dan ook in het constant op zoek gaan naar de nieuwste trends op vlak van behandelingen en producten.

Ik kijk alvast uit naar uw bezoek,

tot binnenkort!


Leen Decock

Overzicht producten van Schoonheidssalon Leen

  • Product
    Lcn - €15-€60

Hier kan u rechtstreeks contact opnemen met Schoonheidssalon Leen.
Vul onderstaand formulier in (velden met * zijn verplicht)

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag
09:00 - 17:00
= Enkel op afspraak

Betaalmogelijkheden

  • Cash
  • Overschrijving