Passie voor het vak, aanwezig in de Godichiabois familie, dat is waar het om draait. Zoals voorheen, verwennen wij u graag met onze huisgemaakte bereidingen, kwaliteitsvolle charcuterie en vers vlees.
Volgende generatie… Slagerij Antoine.
Vanaf 1/10 zetten vader en zoon (Jo en Kevin) het werk van Antoine Godichiabois samen verder.
Passie voor het vak, aanwezig in de Godichiabois familie, dat is waar het om draait.
Zoals voorheen, verwennen wij u graag met onze huisgemaakte bereidingen, kwaliteitsvolle charcuterie en vers vlees.
Kom gerust eens langs, dan bedienen wij u graag.
Gezocht flexi of student voor elke 2 weken op zaterdag
Beginnen om 7.45u tot ongeveer 18.00u
Voor het bestellen van de klanten
Vriendelijk en net voorkomen
Ervaring is zeker een pluspunt
Hier kan u rechtstreeks contact opnemen met Slagerij Antoine.
Vul onderstaand formulier in (velden met * zijn verplicht)
Vindt u dat er misbruik gemaakt wordt van de website of wil u iemand rapporteren omdat deze zich niet aan de regels houdt? Dan kan u hier misbruik melden.
Deze melding wordt gecontroleerd door een moderator die dit verder zal opvolgen.
Indien u problemen ondervind met de website kan u dit via onderstaand formulier melden.
Deze melding wordt gecontroleerd door een moderator die dit verder zal opvolgen.