Houtem Onderneemt

Sporthoeve10

Sporthoeve10
nu open

vanaf 4/4/2022 multidisciplinaire praktijk te Bavegem bestaande uit: -kinesitherapie Charlotte De Pus -podologie Stéphanie Van Wesepoel -personal training 2goFurther officiële opening zondag 15/5/2022 15u-18u

Over Sporthoeve10

Sporthoeve10 bestaat uit een ruime oefenruimte met meetbare kracht- en cardiotoestellen, krachthonk en redcord-systeem.

-kinesitherapie Charlotte De Pus:
wij richten ons op een persoonlijke en actieve aanpak

bij ons kan u terecht voor orthopedische blessures, sportkinesitherapie, neurologische revalidatie
We behaalden ook onlang het kinecoach label voor oncologische revalidatie en hartrevaldidatie. Voor een persoonlijke begeleiding, oefenschema en opvolging kan u bij ons terecht

-podologie St├ęphanie Van Wesepoel combineert ganganalyses en biomechanisch onderzoek met voetzorg en diabetesscreeningen.

-2goFurther: personal training, small group training en skills training

Beschikbare vacatures

Wij zoeken een zelfstandige diëtist(e) om mee te stappen in ons verhaal!

Functieomschrijving:Wie zijn we? Sporthoeve 10 in Bavegem (Sint-Lievens-Heenoutem) is een multidisciplinaire praktijk bestaande uit kinesitherapeut, podologe en personal trainer. Wij geloven dat een gezonde levensstijl voor onze patiënten bestaat uit een gepersonaliseerd behandelprogramma en nazorg waarbij fysieke conditie, gezonde eetgewoontes en mentaal welbevinden hand in hand gaan. Vanuit deze overtuiging hebben we sporthoeve 10 opgebouwd.

Wat bieden we aan? Wij bieden een ruime behandelruimte in hoevestijl aan en hebben een grote oefenruimte voor onze patiëntenpopulatie ter beschikking. Concreet verhuren we een (25m2) praktijkruimte aan jou en willen we bouwen aan een sterke samenwerking waarin we patiënten kunnen begeleiden.


Functievereisten:

Wat zoeken we? een zelfstandig diëtist(e) met gelijkaardige interesses (sport, cardiorevalidatie, oncorevalidatie, obesitastraining, diabetestraining etc) om mee te stappen in ons verhaal. We vinden het fijn om samen te werken met een open mind, teamspeler en iemand die kwaliteit bovenop stelt.

Hier kan u rechtstreeks contact opnemen met Sporthoeve10.
Vul onderstaand formulier in (velden met * zijn verplicht)

Openingsuren

Maandag
08:30 - 21:00
Dinsdag
08:30 - 21:00
Woensdag
08:30 - 21:00
Donderdag
08:30 - 21:00
Vrijdag
08:30 - 21:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
= Enkel op afspraak

Betaalmogelijkheden

  • Cash
  • Bancontact / Mister Cash
  • Overschrijving