Houtem Onderneemt

VM Dieetpraktijk

VM Dieetpraktijk
nu open

Als diëtisten zijn wij er niet enkel en alleen om mensen gewicht te helpen verliezen. Ook voor specifiekere voedingsproblemen kunt u bij ons terecht.

Over VM Dieetpraktijk

Stond uw cholesterol of uw bloedsuiker te hoog, mag u geen gluten, melkproducten of eieren nuttigen, bent u lactose-intolerant, heeft u maag-darmklachten, nierlijden?
Voor al deze zaken kan u ook bij ons terecht.

De dag van vandaag zijn overgewicht en obesitas een steeds vaker voorkomend probleem en niet enkel bij volwassenen, ook kinderen kampen met te veel kilo's. Preventief aan uw gezondheid werken door gezond te eten en te leven heeft zijn effect door de jaren heen reeds bewezen.

Alleen is het in deze drukke tijden niet altijd makkelijk om gezond te eten. De verleidingen zijn groot, ons karakter soms zwak met als resultaat extra kilo's en een onbehaaglijk gevoel.

Niet enkel gezond eten is belangrijk, ook voldoende bewegen is de basis van een gezonder leven.

Samen met u gaan we op zoek naar het ideale eet- en leefpatroon. Of u nu 20kg of 5kg kwijt wilt, iedereen, jong of oud is welkom! Wij staan steeds klaar om u te begeleiden tijdens uw dieet en stabilisatie achteraf.

VM Dieetpraktijk beschikt over zes Hypoxi toestellen: twee HDC’s, twee Vacunauts (loopband & hometrainer), een L250 en een S120. Hypoxi richt zich op specifieke probleemzones van het lichaam door een combinatie van een matig intensieve fietstraining en activering van de doorbloeding in de gewenste lichaamsregio.

De S120 en de L250 richten zich vooral op de probleemgebieden: benen, heupen en billen, terwijl de Vacunaut de buik en ‘lovehandles’ aanpakt. De Hypoxi dermologie (HDC) zorgt voor een steviger bindweefsel en een mooiere strakkere huid.

Hier kan u rechtstreeks contact opnemen met VM Dieetpraktijk.
Vul onderstaand formulier in (velden met * zijn verplicht)

Openingsuren

Maandag
08:00 - 16:00
Dinsdag
08:00 - 22:00
Woensdag
08:00 - 22:00
Donderdag
08:00 - 22:00
Vrijdag
08:00 - 22:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
  • Reduceert CO2 uitstoot

Betaalmogelijkheden

  • Cash
  • Bancontact / Mister Cash
  • Livinuscheque
  • Smartphone (bancontact app)