Houtem Onderneemt

Wijnhandel Vertravi

Wijnhandel Vertravi
op dit moment gesloten

Met trots mag ik een 200-tal wijntjes aan je voorstellen, stuk voor stuk pareltjes van prijs-kwaliteit-genieten. Ook porto, calvados, cognac zit in ons assortiment en sinds aanvang 2021 hebben we ook de champagnes Lemaire in ons aanbod,

Over Wijnhandel Vertravi

Wat begon als een hobby, werd snel een passie. De vertalingen en de persoonlijke contacten met de wijnboeren zijn immers de beste sommelier cursussen. Dit zette me ertoe aan hun “poetry in a bottle” ook aan jou voor te stellen. Heb je een feestje of een eetfestijn, wij helpen je graag aan bijpassende wijnen.
Je kan bij ons terecht na afspraak via een belletje (+32 471 80.68.49) of een mailtje: a.vertravi@gmail.com). Echter, op Facebook en onze website vind je ook openingsuren; tijdens deze tijdstippen kan je bij ons terecht zonder afspraak. De tijdstippen worden wekelijks aangepast, naargelang onze agenda. Kom je langs? Bel wel even aan, onze deur opent niet automatisch. Een geschenk nodig? We pakken jouw geschenk in naargelang de gelegenheid, en dit op een heel originele manier. Het oog wil ook wat! Kom zeker eens langs en overtuig jezelf! Wens je onze maandelijkse promoties te ontvangen? Mail ons (a.vertravi@gmail.com), en we voegen je graag toe aan onze maandelijkse mailinglijst. Je ontvangt dan ook onze uitnodigingen tot de gratis wijndegustaties.
Wijnse groeten,
Team Vertravi

Overzicht producten van Wijnhandel Vertravi

  • Product
    Wijnen - Ieders budget

Hier kan u rechtstreeks contact opnemen met Wijnhandel Vertravi.
Vul onderstaand formulier in (velden met * zijn verplicht)

Openingsuren

Handelaar heeft nog geen openingsuren opgegeven.

Betaalmogelijkheden

  • Cash
  • Bancontact / Mister Cash
  • Overschrijving
  • Livinuscheque
  • Smartphone (bancontact app)