Houtem Onderneemt

Yogastudio De Rozentuin

Yogastudio De Rozentuin
op dit moment gesloten

Iyengar yoga. Lessen van verschillende niveau's, ook zachte yoga. Je leert lichaam, geest en adem met elkaar te verbinden. Maxmaal 8-tal mensen per les. Persoonlijke begeleiding. Kleine, gezellige studio in het centrum van Sint-Lievens-Houtem.

Over Yogastudio De Rozentuin

In mijn lessen wil ik jullie wegwijs maken in de vele yogahoudingen. De eeuwenoude yogapraktijk heeft geleerd dat ze je niet alleen fysiek gezonder maken en houden, maar je lichaam, je ziel en geest in harmonie brengen.
Ademhalingsoefeningen leren je om bewust met je levensenergie, je prana om te gaan.
Je krijgt les van een gecertificeerd Iyengar yogadocent. Iyengar yoga is klassieke yoga die naar aloude Indische traditie acht paden volgt om het leven ten volle en volledig te (leren) leven. Het is een zoektocht naar evenwichten en -uiteindelijk- ware, ultieme vrijheid. Dit betekent ook dat we onszelf leren aanvaarden en we ernaar streven om binnen onze condities maximaal te ontwikkelen. We leren om lichaam, geest en adem met elkaar in contact te brengen. Vanuit de idee dat ons lichaam het huis, de tempel is van onze ziel, draagt de yogabeoefenaar zorg voor zijn of haar lichaam en gezondheid
De lessen zijn dynamisch en worden in een logische sequens opgebouwd met veel aandacht voor de precieze uitlijning en kwaliteit van uitvoering van de houdingen. Het statische of het langer aanhouden van de lichaamshoudingen (asana's) komt vanzelf naarmate de geest klaar is om naar binnen te kijken, waardoor lichaam, adem en geest in een mediterende conditie komen.
Voor alle info, ook praktische info, contact en reserveren zie www.yogastudioderozentuin.com.

Overzicht producten van Yogastudio De Rozentuin

  • Product
    yogalessen - € 8 - 12/les

Hier kan u rechtstreeks contact opnemen met Yogastudio De Rozentuin.
Vul onderstaand formulier in (velden met * zijn verplicht)

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag
18:00 - 21:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
18:00 - 21:00
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Betaalmogelijkheden

  • Overschrijving